public

Eadred

Huis Eadred is ontstaan voor de start van de grote veroveringsoorlogen toen talloze drakars gebouwd werden om de Westerlanden te veroveren. Men zegt dat de eerste Eadred plunderaars waren die

2 jaar geleden

Laatste publicatie Politieke kaart door uw scribent public
Huis Eadred is ontstaan voor de start van de grote veroveringsoorlogen toen talloze drakars gebouwd werden om de Westerlanden te veroveren. Men zegt dat de eerste Eadred plunderaars waren die al vele generaties lang bekend waren met de Westerlanden en al meerdere nederzettingen hadden gebouwd op de eilanden Cambria en Skaill.

Art and Labour

Huis Eadred is een lager Huis trouw aan het Koningshuis. Zij bevinden zich voornamelijk op het eiland Skaill op de Westerlanden, maar bezitten ook enkele domeinen aan de kust van Grimland. Ze staan erom bekend uitstekende drakarbouwers te zijn.

De huidige Burggraaf Hakon Arnkellson is een oude man die zijn bloed heeft verbonden met talloze Huizen in Heimar, waaronder Fenrissian, Drakhan en Korda. Momenteel lopen de spanningen hoog op tussen Huis Eadred en Huis Roys op de Westerlanden terwijl de leden van Huis Eadred in Grimland allen de knie hebben gebogen voor Koning Unnar van Mannheim.

Vazallen van de Arend van Ardal.

uw scribent

Gepubliceerd 2 jaar geleden