public

Carmarth

In de volksverhalen op de Westerlanden kwamen de eerste Carmarth uit de zee, waar zij leefden in een paleis onder het water. De meeste geschiedkundigen zijn het er weliswaar over

2 jaar geleden

Laatste publicatie Politieke kaart door uw scribent public
In de volksverhalen op de Westerlanden kwamen de eerste Carmarth uit de zee, waar zij leefden in een paleis onder het water. De meeste geschiedkundigen zijn het er weliswaar over eens dat de eerste Carmarth misdadigers waren die werden verbannen naar de, toen nog onbewoonde, Westerlanden. In tegenselling tot Huis Roys bleven de leden van Huis Carmarth zich verzetten tegen de Mannheimse overheersers, wat de huidige daling in hun macht en aanzien verklaart.

Ready in Soul

Huis Carmarth is een Golyndisch adellijk Huis dat voornamelijk actief is op het eiland Erlan. Zij worden beschouwd als rivalen van Huis Roys. De laatste decennia is de invloed van Huis Carmarth sterk verminderd. Zowel de mannen als vrouwen van Huis Carmarth staan bekend omwille van hun kleurrijke hoofddeksels, dikwijls versierd met kant, veren en juwelen.

De laatste generaties slaagt Huis Carmarth er enkel in macht te behouden op het eiland Erlan. Baron Owen heeft, net als zijn voorgangers, gestudeerd aan de universiteit en staat bekend als een geleerd en belezen man. Familieleden spreken doorgaans enkel Duergsk tegen elkaar, als symbool ook voor hun hogere status.

uw scribent

Gepubliceerd 2 jaar geleden